Sunday, December 31, 2006

GODT NYTÅR !







Godt nytår til Jer alle, nu da den sidste dag går på held vil jeg bare sige tak for alle dem som har kigget forbi min blog. Jeg syntes faktisk det er ret sjovt og glæder mig til at kan vise og fortælle lidt hvad jeg lave i 2007.



Nu skal jeg til og i køkkenet og gør forberedelserne til i aften, hvor den står på hummerhaler til forret og derefter dyreryg. Vores gæster kommer med desserten - så det er jo dejligt.



Vores lille Oliver han er nytårs pyntet ligesom bordet det er dækket.



GODT NYTÅR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Saturday, December 30, 2006

Goodbye jul


Goodbye jul - ja det var så den jul hvor går det stærkt. Men nu er det meste julepynt puttet i kasser ( forøvrigt nogle smarte kasser som jeg har købt i Fakta til en halvtresser stykket) Mine 3 ferie dage her mellem jul og nytår der havde jeg bestemt, at jeg skulle scrappe. Men det går jo ikke lige altid som man regner med. Der er altid et eller andet der skal laves, som i dag der sagde min samvittighed at bilen skulle støgsuges og vaskes. Og der skulle da også lige handles lidt.... osv. Men her til aften er der da faldt ro på og jeg fik lavet et enkelt LO færdig. Line hun ÆÆÆLSKER kirsebær og alt frugt. Så da vi stod ved en bod i Djurs sommerland og jeg tog et billede ned i kirsebærene, så troede ham manden jeg var total bims - skøre kvinde - men de er sgu da flotte ik ???

Tuesday, December 26, 2006

Glædelig jul til Jer alle !


Glædelig jul til jer alle, jeg håber i har haft nogle hyggelige dage sammen med familie og gode venner. Det har vi her - hygget og spist så jeg tror jeg har fået "YARIS" tøjet strammer efter så meget god mad. Så i dag har vi været ude og gå en god lang tur - så jeg kan få scrappet lidt med god samvittighed og bare hygge mig.
Det ville jo have været dejligt, hvis jeg nu kunne sætte et billede ind med sneen som kom dalen ned, da vi var ude og gå. Men nej i må nøjes - her har i et gråt billede fra vores tur ved vores strand.

Saturday, December 16, 2006

Thursday, December 14, 2006

Så skal der gang i scrapperiet.....








Nu skal det være - jeg har haft denne blog oprette et stykke tid og vil jo gerne vise noget af det jeg laver. Så nu er det jo bare med at komme igang - de første to LO er fra i sommer hvor vi


var i Djurs sommerland. Line ville bare vi skulle en tur der op alle fire, og det var vist kun hende der gad når det kom til stykket. Men når det er sådan så bliver det som regel rigtig sjovt,


og det var en kanon dag med godt vejr og ikke for mange mennesker. Så vi havde nemt til at prøve alle forlystelserne.