Thursday, December 27, 2007

Et uheld kommer sjælden alene....

Som om julen ikke er dyr nok i sig selv - men at der også skal opstå ekstra problemer er træls.

Juleaftensdag stopper kloakken, og min mand giver sig til at grave i vores nye indkørsel. Med stabil grus og det hele. Kører et rense bånd igennem - meeen det viser sig at være helt ude ved vejen. Kontakter kommunen og de kommer og suger (der står de er en lille skid bedre ) og vupti der er hul igennem. Men på vores matrikel, så det var lige et udkald med det hele....
Så når vi til 1. juledag og vores hund Oliver begynder og kun gå på 3 ben. Så han har været ved dyrlæge i dag og det er vist betændelse hans knæ - så piller til ham.
Så kommer vi til 2. juledag og vores bil vil ikke starte ( kun 2,5 år gammel) Så den må med Tophjælp på værksted. Og for at det så ikke skal være løgn, ved de sq ikke om de når at lave den i år. Dejligt når man har 30 km på arbejde og skal på jobbet både i morgen og den 31. dec. hvor der kommer 3-400 gæster til nytårs kur...

Tror ikke lige jeg skal spille lotto, så får jeg vist et giro kort i stedet :0)


Nå, lidt godt har jeg da lov at tænke på og det er vores dejlige ferie i Thailand for en månede siden.
Dette billede er fra starten af vores 4 dages sejltur, hvor vi sejlede rundt til små ubeboet øer og roede i kajakker og snorklede. Vi boede på en ombygget fiskerbåd - hvor der kunne være 16 gæster med. Vi var 9 og tilfældigvis var vi alle danskere og nogle fantastisk søde mennesker. Dette billede er fra starten hvor vi sejler ud igennem en flod - Simon (vores søn ) mener det er lige så godt om starten på Titanic.

Tuesday, December 18, 2007

Ho Ho Hooo

HO HO HOOOOO så er jeg begyndt at komme lidt i julehumør, nogle gaver er købt. Et par kort er skrevet. Og der er også kogt klejner. Så det hjælper - nu mangler vi bare at sneen daler stille ned, så alle haver er flottet og fine.



Så prøv lige at se en glad alf, der er i jule humør :o)





Et lille kort er det også blevet til, selv om det ikke er noget særlig i forhold til alle i super dygtige kortmager.


Kan i alle have en god tirsdag aften i kalender lysets skær.


Thursday, December 13, 2007

Hjemme igen !





Så er vi hjemme igen efter en dejlig ferie i Thailand. Det var helt sikkert en stor oplevelse, og det var lige tilpas med at vi havde opdelt det så vi var rundt og se en masse. I morgen er det så hverdag igen, det går nok med en fredag inden en weekend. Da vi kom hjem blev vi budt velkommen med kaffe og varme æbleskiver og lækre gaver og tre flotte buketter blomster. Så det har været er godt og anderledes sølvbrylllup. Nu skal der hentes julepynt ned fra loftet og der skal laves dekorationer. En underlig fornemmelse for en hobby blomsterbinder som mig at jeg først skal i gang nu. Jeg plejer jo og være i gang sidst i oktober.


Det værste er nok at jeg kun har købt en julegave, så der skal knald på fra nu af. Et par billeder af buketterne og et fra vores tur kan jeg da starte med.