Thursday, September 25, 2008

Blog Candy

Hop en tur forbi denne side og se hendes dejlige blog.

HeeHaw Blog Candy!
Well I have been going through my stuff and trying to decide what is the perfect thing to celebrate my almost 25,000 Blog Candy. I wanted it to be something special. Something New and Different and "ME". Well I made a phone call and order something that just makes me Happy all over!

Wednesday, September 24, 2008

Jeg har fået en fin pakke i dag.

Da jeg i dag kom hjem fra arbejde lå der den fineste pakke til mig, fra ScrapLise i Norge. Tusind tak skal du have. Du kan være sikke på at jeg nok skal bruge nogle af de fine ting som du har sendt mig. Og grunden til at jeg så var så heldig at få den RAK det var at min søde scrap veninde Else Slipsager havde skrevet på Annelises blog at hun syntes jeg skulle have en lille ting. Og så får jeg stempel – charms – dims og meget andet godt. Jeg kan kun sige tak til både Else og Annelise.

Ellers har jeg ikke fået lavet så meget jeg kan vise, da jeg stadig er i gang med mit mini album, som er en gave. Jeg lavede et LO da vi var til Sensommer crop til mit album om Thailand. Når jeg sidder og kigger på det tænker jeg. Hvis jeg nogen sinde kommer derud igen, så vil jeg være en hel dag i China town. Der er virkelig meget at kigge på.





Jeg var også med i Unik’s første skitse konkurrence hvor jeg lavede dette LO. Med Line og Simon hvor de køre i Tuc Tuc. Sjovt og aldeles spændene kørsel. Ikke for folk med sarte nerver.





Til sidst lavede jeg dette jule kort for et stykke tid siden, der er efter SussieQ’s udfordring på Scrapsisters. Og jeg vil rigtig gerne deltage hver gang. Men tiden er knap når man kommer sent hjem hver dag. Og jo ikke altid er en ørn til nå så meget om aften. Men jeg blev faktisk rigtig glad for kortet og vil da have lavet nogle flere af slagsen.

Monday, September 22, 2008

Blog Candy

Ja så fandt jeg lige en blog Candy igen - det er Line's blog som for øvrigt er en rigtig dejlig blog at kigge med på.